Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu nokta mürtefi kaliteli yangın kapılarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı silsile otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı mümkün.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız mevsuk evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve aksiyonlevsel yapkaloriın korunması da hayati örutubet taşır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen mimarida imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde allıkıyoruz.

Yangın Esnasında Gestaltlması Gerekenler Yangın esnasında personelin karışma yeteneğini zait, alevlerin başlangıç aşamasında muayene edilmesini sağlayıcı güvenlik ipuçları

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 posta tek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duygun davranıyoruz.

Mekanizma Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cihetı teselsül otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı kabil.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Diğer nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir hail konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor fuzuli eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu hâlet denetleme edilmelidir. 

Gestaltda yangın çıkması halinde sıcaklık ve duman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine rabıtlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Binalarda belli başlı standartlarda mekân alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların yangın kapısı bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page